Gewoon Gerrit

Wie is Gewoon Gerrit?

Gewoon Gerrit is een eenmanszaak van Gerrit Gerritsen.

Met als doel het freelance werken in de supermarkt gemeengoed te laten worden.

Dankzij een ruime ervaring (+/- 15 jaar) bij verschillende formules en bedrijven in verschillende omzet klassen kan hij voor iedere ondernemer van toegevoegde waarde zijn.

Als zo velen in de supermarkt branche is het begonnen met een bijbaan in de lokale super. Een Meermarkt die later is overgegaan naar de Spar formule. Een kleine maar gezellige, echte buurtsuper waar het ’s winters rustig is en in de zomer, dankzij de vele toeristen, er een enorme piek ontstaat in de omzet. Daar heeft hij, doordat het een relatief klein bedrijf is, op alle afdelingen zijn werkzaamheden verricht maar was als eerste verkoopmedewerker eindverantwoordelijk voor de houdbaar- en AGF afdeling.

Na daar enige jaren met veel plezier gewerkt te hebben is de overstap gemaakt naar een grote C1000 om daar als assistent afdelingsmanager houdbaar en semi-vers, met als specialisatie commercieel, om de volgende stappen in de persoonlijke ontwikkeling te zetten. Deze C1000 (inmiddels Jumbo) staat in de nieuwste wijk van Zwolle die volop in aanbouw is. Dit heeft ten gevolge dat het bedrijf ook mee moet gaan met de veranderende omgeving en klantenbestand. Een enerverende en uitdagende job waar er met de afdeling zeker iets moois is neergezet.

De volgende halte was wederom een C1000, in dit geval een middelgroot bedrijf in een oude volkswijk. Hij was daar werkzaam in de functie van afdelingsmanager houdbaar. Dat was wederom bijzonder leerzaam en uitdagend. Voornamelijk om nu als eindverantwoordelijke de gehele afdeling te dragen en de afdeling her te structureren zodat alle processen weer soepel verlopen en de juiste resultaten behaald worden.