Uniek POS Materiaal

Gewoon Gerrit retailondersteuning is uniek in de markt met zijn dienstverlening. U wilt als supermarkt ook uniek en onderscheidend zijn ten opzichte van uw concurrenten. In de huidige markt is dit steeds lastiger, vandaar dat Gewoon Gerrit uniek POS voor u ontwikkeld, om uw seizoens-presentatie extra sfeer mee te geven en daardoor nog aantrekkelijker te maken.

Maar liefst twee derde van uw klant beslist direct op de winkelvloer. Met impuls artikelen ligt dit percentage zelfs nog hoger. Vandaar dat Gewoon Gerrit meer accent wil leggen op uw margerijke seizoensassortiment door sfeervolle en thematische aankleding in de vorm een thematisch concept.

Om dit te bewerkstelligen is hij een samenwerkingsverband aangegaan met een creatief vormgeefster om specifiek POS materiaal te ontwikkelen. Dit staat los van het, door het hoofdkantoor verstrekte, winkelbreed uitgerolde POS materiaal waardoor het een unieke toevoeging is voor uw bedrijf.

Seizoens thema`s

Een paar keer per jaar rollen wij al een aantal grote landelijke thema`s voor u uit. Gewoon Gerrit werkt dan voor u twee volledige concepten uit, bestaande uit:

  • Top borden
  • Luxe inlegstrips
  • Vloerstickers
  • Digitale stockafbeeldingen

# Klik hier voor een volledig kerst thema 

# Klik hier voor een volledig paas thema 

 

Eigen ontwerp

Mocht u zelf een idee hebben voor een lokale actie waarbij u POS materiaal nodig heeft, dan kunt u ook bij Gewoon Gerrit terecht om deze tot uitvoer te laten brengen. Samen met u ontwerpen wij persoonlijk materiaal, geheel naar uw wens.